Una nova manera de treballar les emocions i els valors a l’escola

Benvinguts al Bosc de Lem!

Un recurs amb 180 sessions per treballar les emocions, els valors i els sentiments d'una manera vivencial i activa.

Més informació: 660 96 11 00 / 930 07 77 39
PROVA'L GRATIS

Educació emocional

El Bosc de Lem neix per donar resposta a la necessitat creixent de treballar la vessant emocional i afectiva en els infants. El projecte inclou una progressió d’aprenentatge que afavoreix que els infants desenvolupin la competència emocional i es capacitin per afrontar millor els reptes que es trobaran al llarg de la vida.

El projecte recull les directrius que estableix el Departament d’Ensenyament per treballar la vessant afectiva, emocional i social en les diferents etapes educatives. Més informació +

Més de 170 sessions

Al Bosc de Lem hi trobaràs 180 sessions per treballar les emocions, els sentiments i els valors.

Cadascuna d'elles parteix d'un contingut multimèdia i proposa una activitat basada en metodologies actives, vivencials i participatives: jocs de rol, dramatitzacions, dinàmiques de grup, debats d'aula, jocs cooperatius...

Hi ha 30 sessions per a cada curs, de primer a sisè, a punt per treballar a l'hora d'educació en valors. Més informació +

Estructura de les sessions

Les sessions dels Bosc de Lem sempre segueixen la mateixa estructura.
1- Observem un contingut
Un contingut multimèdia mostra l'emoció, valor o sentiment que volem treballar a la sessió: còmics, animacions, escenes, seqüències i dibuixos.


2- Dialoguem i reflexionem
Parlem del contingut, dialoguem, empatitzem amb els protagonistes i reflexionem sobre les pròpies vivències.


3- Posem nom a l'emoció o valor
Responem conjuntament a l'enquesta, on identifiquem l'emoció, el valor o el sentiment mostrat al contingut.
4- Fem l'activitat d'aula
Fem una activitat vivencial i participativa per aprofundir en aquella emoció, sentiment o valor que treballem a la sessió.


5- Ens coavaluem
Per tancar la sessió, fem una valoració conjunta del treball realitzat. Això ens permetrà seguir l'evolució del grup-classe i motivar els infants.

Per què el Bosc de Lem?

Les emocions i els valors s'han de treballar en el dia a dia a l'aula, al pati, als passadissos, en les sortides... El Bosc de Lem és un material pensat per complementar aquest treball en les sessions d'educació en valors. Consulta la progressió d’aprenentatge.

Continguts multimèdia

Al Bosc de Lem hi trobaràs diversos tipus de continguts multimèdia: animacions, còmics, seqüències, escenes, il·lustracions etc … que serveixen com a punt de partida de les sessions. El recurs funciona a les pissarres digitals directament des del navegador, sense haver d'instal·lar cap arxiu ni programa.

Un bosc ple d'emocions

Els infants s’endinsen en el Bosc de Lem acompanyats per sis personatges que creixen amb ells.

Aquests personatges viuen diverses situacions i aventures, que són el punt de partida per treballar a l’aula.

En Dot, l'Ura, en Rai, l'Ada, la Lia i en Tim, són els seus companys d'aprenentatge.

El projecte inclou elements de ludificació perquè tant els infants com els mestres puguin gaudir al màxim tot aprenent. Més informació +
PROVA'L GRATIS

Vols que vinguem a la teva escola?

Podem oferir-vos diverses opcions: 

 • Fer una presentació del Bosc de Lem al claustre.
 • Fer un assessorament de com treballar amb el Bosc de Lem.
 • Fer una formació en emocions.

Escriu-nos a info@llunna.com o truca'ns al 660 96 11 00 / 930 07 77 39 si us plau.

Com fer una sessió

Les sessions del Bosc de Lem estan a punt per treballar a l'aula. 

Inclouen un contingut, una activitat i una guia didàctica per treure el màxim profit de la sessió. 

En aquest tutorial pots veure tots els detalls. Més tutorials +
PROVA'L GRATIS

Guia didàctica

Les sessions del Bosc de Lem inclouen una guia didàctica per als mestres amb orientacions i instruccions, pas a pas, de com desenvolupar la sessió.

Està sempre disponible des de la pantalla de la sessió i és molt recomanable llegir-la o imprimir-la per poder treure el màxim profit de la sessió.

Veure una exemple de guia didàctica.

Què en pensen els mestres?

Filo Presegué, directora de l'escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta (Osona), ens explica perquè han decidit treballar les emocions i els valors a l'escola amb el Bosc de Lem.

Moltes gràcies Filo!
 • Treballar amb el Bosc de Lem és molt fàcil: puc accedir als materials educatius i a la guia pedagògica amb el meu usuari i contrasenya, directament des de la pàgina web.

  Laia Jurado
  Mestra i psicopedagoga
 • El material del Bosc Lem ens garanteix una línia d’escola per treballar les emocions i els valors d’una forma engrescadora i innovadora per als nostres alumnes. És molt pràctic i al mateix temps actual.

  Dolors Costa
  Mestra
 • El Bosc de Lem és un recull de recursos amens, propers, motivadors, significatius i adaptats a les edats dels alumnes. Les activitats són variades i estan molt ben explicades, amb un munt de suggeriments. Els valors que es treballen són totalment encertats per als nens d'avui i els adults del demà.

  Sara Montfort Lloret
  Mestra i psicopedagoga
 • Més que un recurs és la revolució dels recursos. Sovint les emocions són difícils d'entendre i de treballar: en aquest sentit, crec que el Bosc de Lem ho pot facilitar molt.

  Ricard Jordà
  Mestre

Prova el Bosc de Lem

Entra i descobreix les activitats gratuïtes que t'hem preparat.

PROVA'L GRATIS


Copyright Llunna Edicions
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la Política de galetes